Kristyle – Nyt myös Tullintorilla!

Tullintorille on avattu uusi sisustus- ja lahjatavarakauppa!
Kristylen tiimi haluaakin lähettää terveisensä uusille Tullintorin asiakkailleen:

”Vuosi sitten avasimme ensimmäisen Kristyle sisustus- ja lahjatavaraliikkeen Linnainmaalle.
Onnistuneen vuoden ansiosta avasimme vielä kaksi liikettä lisää, Ideaparkkiin ja nyt myös Tullintorille.

Asiakkailtamme saadun positiivisen palautteen ansiosta haluamme tuoda aivan ihania sisustus- ja lahjatuotteita yhä useamman ulottuville. Sisustus- ja lahjatavaraliikkeemme valikoimaa sekä hintatasoa ovat asiakkaamme kovasti kehuneet.

Valikoimastamme löytyy mm. Finnmarin kauniita koriste-esineitä ja kynttilöitä, Weisteen Suomessa valmistettuja joulukoristeita,  Airamin koriste- ja pihavaloja, myös suuren suosion saaneet Suomalaiset Kulkurin Kartanon pyykkietikat ja imurointipuuterit löytyvät myös meiltä.

Tervetuloa tutustumaan Tullintorin Kristyle-liikkeeseen.”

Kristyle- lupa ihastua