Tampereen kaupunki tarjoaa ilmaisen pysäköintitunnin!

Hyviä uutisia Tullintorin kauppakeskuksen asiakkaille!

Tampereen kaupunki tarjoaa keskustassa autoileville ensimmäisen pysäköintitunnin ilmaiseksi arkisin klo 15-22 ja lauantaina ja sunnuntaina klo 9-22. Kampanja alkaa maanantaina joulukuun 18. päivä ja jatkuu 6. tammikuuta asti.

Ensimmäisen parkkitunnin saa ilmaiseksi lyhytaikaisessa pysäköinnissä ilman erillisiä toimenpiteitä. Sisään ajaessa otetaan lipuke ja maksetaan normaalisti kassalla ennen lähtöä, jolloin alennus näkyy hinnassa.

Tampereen kaupunki haluaa kampanjalla edistää ja helpottaa vuoden vaihteen asiointia ja ostosten tekemistä keskustassa.  Pysäköintilaitosten lisäksi yhteistyössä on mukana Tampere tunnetuksi ry. Kampanjan rahoittavat kaupungin Viiden tähden keskustan kehittämisohjelma sekä Raitiotien kehitysohjelma.

Aivan mahtavaa toimintaa Tampereen kaupungilta nähtävyyksien, pienyrittäjien sekä kauppiaiden hyväksi.

Tervetuloa yli 50 erikoisliikkeen kauppakeskukseen, Tullintorille!

TÄSTÄ pääset tutustumaan alkuperäiseen tiedotteeseen.