Sukka-asu täytti jo huikeat 25-vuotta!

Sukkamyymälä on perustettu vuonna -94 ja ensiaskeleensa se on ottanut Hämeenkadulla, kunnes asettui kodiksi meille erikoisliikkeiden ja elämysten kauppakeskukseen, Tullintorille.

Liike on palvellut asiakkaitaan maaliskuussa jo peräti 25-vuotta! Sukka-asu on tunnettu hyvästä hinta-laatusuhteestaan ja valikoimansa suomalaisista merkeistä. Tuotevalikoima nimittäin koostuu muun muassa seuraavista merkeistä;  Nanso, Finnwear, Amar, Vogue, Norlyn, Sukkamestarit ja Tesema. Valikoimassa on myös paikallisten sukkatehtaiden tuotteita. Sukkien lisäksi valikoimista löytyy paljon muutakin, kuten kylpytakkeja ja pyyhkeitä. Eikä pidä unohtaa ihastuttavia lastenvaatteita, Tullintorin liikkeestä löytyvät Aarrekidin vaatteet ovat monien äitien suosiossa. Luonnollisesti Sukka-asu on tunnettu myös asiantuntevasta ja ystävällisestä asiakaspalvelustaan. Yrittäjä kertookin, että asiakkaat ovat helposti löytäneet heiltä etsimänsä.

Sukkamyymälän löydätte Tullintorilta 1. kerroksesta, Infon läheltä. Kuvassa Sukkamyymälän aurinkoinen myyjä, Anitta Koskinen.

Tervetuloa ostoksille Tampereen sydämeen, Tullintorin kauppakeskukseen!