Lifestyle-myymälä Lili huokuu tyylikkyyttä

Upea lifestyle-myymälämme Lili on muuttanut uusiin tiloihin, ja liike löytyy nyt heti kauppakeskuksen pääovien välittömästä läheisyydestä ensimmäisestä kerroksesta. Valikoima huokuu tyylikkyyttä ja liikkeen nimi onkin vilahdellut mukavasti erilaisten blogienkin sisällöissä.

Lilistä asiakkaat löytävät sekä kansainvälisiä vaatemerkkejä että laadukkaita sisustustuotteita. Lili on lifestyle-myymälä ajan hengessä. Myymälän valikoimat uusiutuvat kaiken aikaa, ja niissä panostetaan brändeihin, joita ei Suomessa vielä paljoakaan näy. Myymälässä korostuu erilainen, erottuva muoti: Lilin tarjontaan kuuluvat muun muassa merkit Nü Denmark, AndLess, Nör Denmark. ”Asusteiden ja jalkineiden puolella asiakkaita hemmotellaan esimerkiksi nahkaisilla Fiorentinin ja Bakerin käsityönä tehdyillä saapikkailla ja nilkkureilla sekä Campomaggin rouheilla, nahkaisilla laukuilla”, kertoo yrittäjä Sirpa Laaksonen.Muotitarjonnan lisäksi tärkeä osa Lilin tarjontaa on tarkkaan valikoidut sisustustuotteet. Lilistä löytää esimerkiksi erilaisia huonetuoksuja, joilla  voi parfymoida kodin, sekä muita kauniita kodin piensisustustuotteita, joita edustavat muun muassa merkit Dialma Brown, Beija Flor,  Lampe Berger ja Le Père Pelletiere.  Mikäli et ehdi Tullintorin liikkeeseen, ei hätää;  upealta liikkeeltä löytyy myös verkkokauppa; www.lifestylelili.fi”Tilauksesta toimitamme myös käsityönä uusiotuotteista tehtyjä italialaisia huonekaluja, muutama mallikappale löytyy valmiina myymälästämme. Lisäksi teemme tilaustyönä viheristutuksia silkkikukista sekä koteihin että julkisiin tiloihin”, Laaksonen jatkaa. ”Arvostamme tuotteissamme laatua. Luomme asiakkaillemme elämyksiä viihtyisässä myymälässämme, jossa asiakas voi kokea mielenkiintoisten tuotteiden lisäksi ihanan tuoksumaailman. Tarjoamme asiantuntevaa ja yksilöllistä palvelua”.

 

Lili palvelee ma – pe  klo 10-18 ja lauantaisin klo 10 – 16.