Tullivapaat päivät 14-17.3

Katso Tullivapaiden päivien tarjouskuvasto

Tullivapaat päivät tulevat jälleen. Kevään Tullivapailla on luvassa on etuja, erikoistarjouksia ja yllätyksiä.  Uutuutena on nyt myös muiden tarjousten lisäksi Piruetin, Apteekin ja Avonin ”Supertarjoukset”, jotka ovat voimassa vain tunnin ajan. Aamuisin kannattaa olla kärppänä ostoksilla, sillä aamuisin erikoisliikkeiden kassoilta jaetaan viidelle (5) ensimmäiselle asiakkaalle yllätys!

Jännitys huipentuu jokaisena päivänä myös noin klo 12, sillä silloin piilotetaan ostoskeskukseemme elämyslahjakorttikuoria 3kpl. Ei muuta, kuin kurkkimaan jokaisen puskan ja paalun taakse, koskaan ei tiedä, mistä saatat onnekkaana löytää kuoren. Tuttuun tapaan myös herkkusuita hemmotellaan, sillä jaossa on Arnoldsin meheviä donitseja kahvikupposen kera. Kannattaa olla nopea, sillä niitä on kerrallaan jaossa vain 150:lle ensimmäiselle.

 

Ohjelma Tullivapailla päivillä:

Jokaisena päivänä n. klo 12 kauppakeskukseen piilotetaan 3 elämyslahjakorttikuorta, etsivä löytää!

Keskiviikko – Perjantai

Joka aamu erikoisliikkeiden kassoilla 5 ensimmäiselle asiakkaalle yllätys!

Lauantai

Klo 11.30 Piruetin supertarjous.  Voimassa klo 11.30-12.30

Klo 12 Ilmainen kahvi&donitsi (150:lle ensimmäiselle)

Klo 12.30 Apteekin supertarjous. Voimassa klo 12.30-13.30

Klo 13 Upeita Tullivapaat päivät -ilmapalloja (150:lle ensimmäiselle)

Klo 13.30 Avonin supertarjous. Voimassa klo 13.30-14.30

Klo 14.00 Ilmainen kahvi&donitsi (150:lle ensimmäiselle)

 

 

Tervetuloa Tullivapaille päiville tekemään löytöjä, herkuttelemaan ja yllättymään!