Triosoft, asiantuntevaa palvelua jo vuodesta -85

Tullintorin kauppakeskuksen 1. kerroksessa sijaitsee jo vuodesta 1985 toiminut Triosoft. Vuodesta 2015 lähtien liike on sijainnut Tullintorilla. Tässä on erikoisliike, jos jokin.

Triosoftin puoleen voi kääntyä monissa erilaisissa tietotekniikkaan liittyvissä ongelmissa.  Tiedustelimme yrittäjältä, Ari Kokolta, mikä on heidän liikkeessään ”Se jokin”, joka erottaa heidät kilpailijoistaan. ”Kilpailijoista erotumme erikoistuotteilla, sekä omilla tuotemerkeillä. Meillä on myös oma maahantuonti. Toimitamme joustavasti ja tuotteita on hyvin varastossa”, hän vastaa.  Liikkeessä silmiin osuvat myös tyylikkäät kuulokkeet, joista on hyvin valikoimaa tarjolla. Myös laadukkaita läppärilaukkuja löytyy runsaasti. Varmasti jokaiseen makuun sopivaa tyyliä, sekä kokoa löytyy liikkeestä.

Heiltä saa aina mukavaa  ja ammattitaitoista asiakaspalvelua, täten Kokko jatkaakin; ”Palvelu on tärkein kilpailuvaltti erittäin kilpaillulla toimialalla”. Mikäli lähihotellien, kuten esimerkiksi Torni Hotellin ja Villan, asukkaat kaipaavat kipeästi vaikkapa muistikortteja, on hyvä muistaa, että apu on näinkin lähellä. Tullintorin kauppakeskuksessa, josta on näppärä kulkuyhteys Torni hotelliinkin 0. kerroksen ovista.

   Triosoftista asiakkaat saavat 

  • Tulostinvärit ja tulostimet nopeasti, sekä edullisesti
  • Vanhojen kasettien kierrätyksen
  • Paperit ja erilaiset konttoritarvikkeet
  • Tietokoneet, sekä niiden tarvikkeet ja huollot
  • Muistikortit ja USB-muistitikut
  • Tietokoneiden suojat ja laukut
  • Tietokoneiden akut ja erilaiset varaosat

 

Avoinna maanantaista perjantaihin  klo 9-17 ja lauantaisin klo 10-16