Silta Tulevaisuuteen SUOMI100VIRO Tulevikusild -näyttely Tullintorin pohjakerroksessa!

Silta Tulevaisuuteen SUOMI100VIRO Tulevikusild -valokuvanäyttely on nyt avattu kauppakeskuksemme 0. kerrokseen. Näyttely on avoinna 3.4-24.4 välisenä aikana kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaisesti.

Sata nuorta Suomenlahden molemmin puolin kertoo näyttelyssä tulevaisuudenhaaveistaan. Keväällä ja syksyllä 2017 Ruth Rappold ja Sanna Larmola haastattelivat, sekä valokuvasivat 50 Suomessa ja 50 Virossa asuvaa nuorta. Haastatteluilla kartoitettiin naapurimaiden nuorten tulevaisuudenkuvaa, haaveita ja odotuksia maiden 100-vuotisen itsenäisyyden kynnyksellä. Tavoitteena oli saada selville, mitä vanhemmat sukupolvet ovat antaneet evääksi nykyisille nuorille, heille jotka ovat rakentamassa maidemme seuraavaa sataa vuotta. Nuoret tulivat erilaisista taustoista ja asuivat eri puolilla maita.

Tule katsomaan ja tutustumaan Suomen ja Viron nuoriin, sekä heidän ajatuksiin molemmista valtioista. Näyttely on lahja molempien maiden satavuotisjuhlien kunniaksi.

Näyttelyn viralliset avajaiset pidetään perjantaina 6.4 kello 17.00-18.00 Tullintorin 0. kerroksessa sijaitsevassa tilassa, jonne on  kaikille vapaa pääsy.

 

Lämpimästi tervetuloa!