Tullintorin wc-tilojen uudistus onnistui upeasti

Maaliskuussa kauppakeskuksessamme aukesivat vihdoin innolla odotetut, uudistetut wc-tilat. Wc-tilat löytyvät samasta paikasta, kuin aikaisemminkin; 0. kerroksesta läheltä parkkihallin ovia. Uusi kauppakeskuspäällikkö Merikukka Salmi kertoo, että Tullintori tahtoo jatkossa lisätä viihtyvyyttä ja vastata entistäkin paremmin asiakkaidensa toiveisiin. Ensimmäisenä päätettiin toteuttaa wc-remontti ja tämän myötä tilat ovat nykyään maksuttomat. Asiakkailta on tullut hyvää palautetta uudistuksesta.        Metsäkuvointia ja peura, uudet wc-tilat ovat esteettömät ja tyylikkäät. Erityisesti lapsiperheitä uudistukset ilahduttavat. Lastenhoitohuoneesta löytyy erillinen tila, jossa on mahdollisuus lämmittää lapselle ruokaa ja mukavassa nojatuolissa esimerkiksi imettää. Myös vanha hoitoalusta vaihdettiin tanskalaiseen designeen, suosittuun Done By Deerin mallistoon. Lopputulos on asiakkaiden mukaan raikas ja nykyaikainen.