Rauha -valokuvanäyttely saapuu Tullintorille

Lisää näyttelyitä Kauppakeskus Tullintorille! Nyt vuoronsa saa valokuvanäyttely Rauha, jonka valokuvat tulevat esille kauppakeskuksen 2.kerroksen liiketilan ikkunoihin. Liiketila sijaitsee Apteekin vieressä. Näyttely on avoinna 19.4 – 21.5 välisenä aikana.

Valokuvakilpailu Rauha järjestettiin maaliskuun 2018 aikana. Kaikille avoin matalan kynnyksen kilpailu tarjosi mahdollisuuden kenelle tahansa valokuvauksesta kiinnostuneelle saada kuviaan näytille julkisesti. Kilpailun teemana oli ”Rauha”, joka antoi vapaat kädet osallistujien omalle tulkinnalle ja näkemykselle aiheesta. Lähtökohtana kilpailun järjestämiselle oli tuottaa iloa ja tarjota jokaiselle halukkaalle mahdollisuus edistää Tampereen kulttuuritarjontaa. Järjestevä taho, Mystinen Taidekollektiivi, toimii anonyymina ja voittoa tavoittelemattomalta pohjalta, yhteisen hyvän puolesta.

Valokuvanäyttelyyn on valittu yhdeksäntoista kuvaajan lähettämistä kuvista yksitoista parasta valokuvaa. Kuvat edustavat sitä, miten kukin osallistuja näkee, tuntee tai kokee rauhan.

 

Näyttelyitä valokuvista on nähtävillä Tampereella vuoden 2018 loppuun asti saakka erinäisissä näyttelytiloissa, gallerioissa ja kahviloissa.