Tullintorin AVON on Suomen ainoa laatuaan

Kauppakeskus Tullintorille saapui kosmetiikkayritys AVON vuonna 2013 ja vuonna 2015 Anna-Maria Uusivirta otti liikkeen hallintaansa.  Avon on perustettu alkujaan yhdysvalloissa jo vuonna 1886. Yrittäjä Anna-Maria päätyi Avonin pariin sattumalta. Hän oli pitkään etsinyt tuotteita, jotka sopisivat hänelle allergiansa vuoksi. Eräillä messuilla hän päätyi kokeilemaan Avonin tuotteita ja loppu onkin historiaa! Avonin tuotteista löytyy myös esimerkiksi tuoksutonta kosmetiikkaa, ja vaikkei tarjonta yleisesti ottaen olekaan luonnonkosmetiikkaa, se sopii yllättävän monille allergisille.Liike on Suomessa ainoa laatuaan, sillä yleisesti Avonin tuotteita tilataan suoraan konsulteilta kuvastoista.  Liike löytyy Tullintorilta 1.kerroksesta läheltä pääovia.Hinnat ovat liikkeessä samat, kuin kuvastoissa ja tuotteiden hinta-laatusuhteet ovat erinomaiset. Avonilta löytyy tuotteita koko perheelle, myös lapsille. Lapsille löytyy esimerkiksi suloisia suihkugeelejä ja erikoisuutena myös ”kylpytusseja”. Kylpytussilla pikkuväki voi piirrellä kylvyn yhteydessä. Kyseessä on hauska värillinen saippua, jonka voi pestä pois.”Näin keväällä erityisesti kuorinnat ja ihon rasvaus ovat tärkeässä roolissa”, Anna-Maria vinkkaa. Hänen liikkeestään löytyykin mukavasti vaihtoehtoja tällä saralla. Erityisesti suklainen kuorinta-aine on varsin houkutteleva, se käy niin vartalolle, kuin kasvoillekin pienten rakeidensa vuoksi. Tuoksu on niin herkullinen, että tekisi mieli suorastaan syödä tuotetta. ”Myös oranssi väri huulipunissa on tämän kevään hitti, niitä myydään nyt paljon” Hän jatkaa. Avonin liikkeestä hotellivieraidenkin on kätevää kipaista hakemaan uusi ripsiväri, tai kotiin unohtunut puuteri. Myös valmiita lahjapakkauksia löytyy runsaasti, jos täytyisi hankkia kiireessä ystävälle syntymäpäivälahja, tai esimerkiksi vaimolle tuliaisia. Monille naisille iskeekin Avonin liikkeessä olo, kuin pääsisi karkkikauppaan. Niin paljon ihania kosmetiikkatuotteita, että iskee valinnan vaikeus! Onneksi Anna-Maria osaa ammattilaisena opastaa hyvin jokaista löytämään juuri itselle sopivat tuotteet. Suotituimpia tuotteita ovat mm. vartalosuihkeet ja suihkugeelit.”On ihanaa olla erilaisten ihmisten kanssa tekemisissä päivittäin. Usein vakioasiakkaat poikkeavat myös vaihtamaan kuulumisiaan. Parasta on se, kun pystyy piristämään asiakkaan päivää ja auttamaan häntä löytämään etsimänsä tuotteet. Siitä tulee itsellekin hyvä ja energinen fiilis”, hymyilee Anna-Maria lopuksi.

 

AVON Pop-up avoinna ma-to klo 08.30-17 ja pe klo 08.30-15.