Kauppakeskus Tullintori sallii koirat 24.4. alkaen

Iloisia uutisia karvakuonojen omistajille!

Kauppakeskus Tullintori sallii koirat kauppakeskuksen tiloissa  tiistaista 24.4.2018 alkaen. Tullintori haluaa mahdollistaa helpon ja vaivattoman asioinnin myös koirien ulkoiluttajille. Keskuksessamme on esimerkiksi Otto-automaatti, jolla voi piipahtaa kätevästi myös koiran ulkoilutuksen ohessa. Tullintorin liikkeiden osalta toimijat päättävät itse koirien mahdollisesta sallimisesta omissa tiloissaan.”Vieraillessaan kauppakeskuksessa koira pitää olla kuitenkin kytkettynä ja omistajan hallinnassa”, muistuttaa kauppakeskuspäällikkö Merikukka Salmi.

Lemmikkimyönteisyys julkisissa tiloissa on selvässä nousussa ja Tullintori on suuntauksessa mukana. Näin ollen Valtakunnallisen Koiranpäivän kunniaksi 24.4. Tullintorilla jaetaan 50:lle ensimmäiselle koiravieraalle ja omistajalle yllätysherkku klo 9 alkaen Info-pisteeltä. Tervetuloa!

Valtakunnallisen Koiranpäivän kunniaksi järjestetään tapahtumia muutenkin ympäri Suomen. Tänä vuonna teemana on ’Koiraharrastus yhdistää’. Teemalla halutaan muistuttaa yhdessä tekemisen tuomasta hyvinvoinnista niin koiralle, kuin ihmisellekin.  Koiranpäivän Facebook-sivut löytätte täältä: https://www.facebook.com/koiranpaiva