Irti Maasta kutsuu lapset kesäleireilleen, ilmoittaudu NYT

Tullintorilla riittää elämyksiä moneen makuun. Yksi näistä on kiipeilykeskus Irti Maasta, joka sijaitsee kauppakeskuksen 0.kerroksessa huikeiden kiipeilyratojensa kanssa. Kiipeily sopii myös vasta-alkajille mainiosti. Kiipeilemään ovat tervetulleita myös esimerkiksi synttäreiden juhlijat ja vaikkapa polttariporukatkin! Keskukselta löytyy juhlijoille myös upea viidakkohuone, jossa synttäreitä on hauska viettää tarjoilujen kera. Tunnelmallista ja erilaista, ja vieläpä aivan Tampereen sydämessä!Irti Maasta -kiipeilykeskus järjestää kesällä 2018 aktiivisia kesäleirejä 6-12 -vuotiaille lapsille. Leirit sopivat niin vasta-alkajille, kuin jo edistyneemmillekin kiipeilijöille; hauskaa ja positiivista itsensä haastamista löytyy jokaiselle. Leirit pidetään pidetään kaikissa keskuksissa kesä- ja elokuussa. Ensimmäinen leiri järjestetään 11.6.-15.6. ja toinen leiri on 30.7.-3.8. Leiripäivät alkavat klo 9:00 ja päättyvät klo 15:00. Hauskaa tekemistä riittää siis koko päiväksi.

Tarvittavat kiipeilyvarusteet kuuluvat leirin hintaan, leiriläinen tarvitsee mukaan ainoastaan omat sisäurheiluun sopivat vaatteet ja puhdaspohjaiset kengät sekä juomapullon. Muille henkilökohtaisille varusteille ja vaatteille tarvittavat säilytystilat löytyvät meiltä paikan päältä. Leiripaikan voi varata osoitteesta: http://irtimaasta.fi/kesaleirit

Ensimmäinen kesäleirien ilmoittautuminen päättyy 28.5., joten nyt kannattaa olla nopea ja varmistaa liikunnallinen startti lomaan heti!