Vielä ehtii hankkia lahjoja koulunsa päättäville!

Lyökö pääsi tyhjää, kun yrität miettiä lahjaa valmistuvalle nuorelle? Ei hätää, meiltä Tullintorilta löytyy runsaasti vaihtoehtoja. Myös juhlavaatetus, kengät ja tarjoilut hoituvat kätevästi kauppakeskuksessamme. Tilaa kakut ja muut herkut ajoissa, niin varmistat upeat tarjoilut vieraillesi ja saat nauttia juhlahumusta ilman stressiä. Helmivillakosta löytyy toinen toistaan lumoavampia kukkasia onnittelukorttien kaveriksi. Kaikki juhliin kauppakeskuksestamme!Lahjakortti on aina mainio lahja, silloin lahjan saaja saa itse valita sopivan ajankohdan sen käytölle. Tullintorilta löytyy elämyksiä, joihin moni valmistuva varmasti tahtoisi mennä irrottelemaan rankan opiskelun jälkeen. Kiipeilyä, lasersotaa, pakoseikkailua. Myös kosmetiikkaa, laukkuja ja kenkiä löytyy runsaasti. Lahjakortti parturi-kampaamoonkin voi olla nuorelle hyvinkin mieluinen lahja. Gidestä ja Lilistä löytyy sisustuksesta innostuneelle valtava valikoima ihania tuotteita, tai hänelle, joka sisustaa ensimmäistä ikiomaa kotiaan. Jatko-opintoja suunnittelevalle oiva idea on myös muistitikut, kovalevyt ja läppärilaukut! Valinnan varaa riittää, jokaiselle jotakin Tullintorilta.

Erikoisliikkeitä ja elämyksiä – Tervetuloa Tullintorille ostoksille!