Tullintorille uutta elämystoimintaa

Tullintorin kauppakeskus erikoistuu entisestään. Kauppakeskuksen omistaja, Agore Kiinteistöt, panostaa Tullintorin kehittämiseen monella tapaa. Kesäkuun alussa avattava digitaalinen pelitila on tästä yksi esimerkki. Tullintorin kauppakeskukseen avattava elämyksellinen pelitila on ensimmäinen laatuaan Pirkanmaalla ja Tullintori onkin ensimmäisten joukossa koko Suomessa peliseinän, eli kosketukseen reagoivan projisoidun näyttöpinnan, käyttöönotossa. Peliseinä on varmasti täysin uusi kokemus lähes kaikille kävijöistä, joten Tullintori pääsee tuomaan kaikkien ulottuville aivan uusia kokemuksia liikunnallisen pelaamisen muodossa. Peliseinän innokkaimpiin käyttäjiin tulee varmasti kuulumaan 3-9 -vuotiaat, mutta peliä on tarkoitus pelata myös yhdessä perheen tai muiden pelaajien kanssa, jolloin pelaaminen tuo konkreettisesti yhteisen ja hauskan elämyksen käyttäjilleen, kertoo kauppakeskuspäällikkö Merikukka Salmi.

Peliseinän kehittäjä OiOi suunnittelee Tullintorille tulevan pelitilan koko seinän kokoisen pelin ilmeen ja teeman yhdessä kauppakeskuksen kanssa. Samanlaista ei tule olemaan muualla, linjaa pelin suunnittelija Sami Kämppi OiOi:ltä.

Tuleva, maksuton pelitila avataan kesäkuun alussa. Peliseinään kuuluu kaksi peliä, maalauspeli ja pudotuspeli. Pelaaja voi parantaa suoritustaan jatkuvasti omaa tulostaan tai kaikkien aikojen parasta tulosta vastaan ja näin ollen pelejä on mielekästä pelata useamman kerran. Pelejä on mahdollista myös päivittää matkan varrella. Pelitilan avautuessa erikoisliikkeiden ja elämysten kauppakeskus Tullintorilla on merkittävä määrä elämystarjontaa niin paikallisille, kotimaanmatkailijoille kuin ulkomailta saapuville kävijöille, Salmi tiivistää.

 

Tervetuloa pian pelaamaan!