Tullintori avasi digitaalisen peliseinän ensimmäisten joukossa Suomessa

Tullintori avasi digitaalisen peliseinän ensimmäisten joukossa Suomessa – ja nousi samalla elämyskeskuksena suurten kauppakeskusten joukkoon.

Tullintorin kauppakeskukseen avattu elämyksellinen pelitila on ensimmäinen Pirkanmaalla ja Tullintori on ensimmäisten joukossa koko Suomessa peliseinän, eli kosketukseen reagoivan projisoidun näyttöpinnan, käyttöönotossa. Taikametsä -peliseinä on täysin uusi kokemus lähes kaikille kävijöistä, joten Tullintori pääsee tuomaan kaikkien ulottuville liikunnallisen pelaamisen tulevaisuutta. Ilmaisen peliseinän pääkäyttäjiin tulee varmasti kuulumaan 3-9 -vuotiaat, mutta peliä on mahdollisuus pelata myös yhdessä perheen, tai muiden pelaajien kanssa, jolloin pelaaminen tuo konkreettisesti yhteisen ja hauskan elämyksen käyttäjilleen, kertoo kauppakeskuspäällikkö Merikukka Salmi. Asiakkaat ovat odottaneet Taikametsän avaamista innolla ja jo avauspäivänä pelaajia näkyikin mukavan paljon peliseinällä. Peliseinä sijaitsee 1. kerroksessa kauppakeskuksen elämyspuolella. Vieressä sijaitsevat myös Arnolds ja Viialan Kotileipomo.Tulevana lauantaina myös Taikakeiju vierailee pelitilassa ja pitää ilmaista irtokarkkibuffetia. Karkkeja on Taikametsässä tarjolla klo 11-15, tai niin kauan kuin karkkeja riittää. Lue lisää tapahtumasta täältä: https://bit.ly/2kOMAHQPelitilan ohella erikoisliikkeiden ja elämysten kauppakeskus Tullintorilla on merkittävä määrä elämystarjontaa Tampereella asuville ja kävijöille. Tullintori kuuluu suurimpiin elämyskeskuksiin kauppakeskusmaailmassa valtakunnallisella tasolla. Saman katon alta löytyy Irti Maasta, Megazone, Prison Island sekä uusi Taikametsä. Monta kokemusta yhdessä rakennuksessa, jokaiselle löytyy varmasti Tullintorilta mieluista tekemistä! Iällä ei ole merkitystä, kaikille elämyksiä vauvasta-vaariin.Taikametsä avoinna: Ma – Pe klo 9-20 La klo 9-18 Su klo 12-18