Tunnelin Kengästä löytyy jokaiselle jotakin

Tullintorilta on helppoa löytää itselleen mukavat kengät, jos toisetkin. Yksi erikoisliikkeiden ja elämysten kauppakeskus Tullintorin kenkäkaupoista on Tunnelin Kenkä. Yritys on perustettu 3.9.1980, ikää sille on näin ollen kertynyt jo arvostettavat 38 vuotta. Tullintorilla liike on sijainnut näistä vuosista peräti 21 vuotta. Tunnelin Kenkä on kauppakeskuksen vanhin liike.

”Äitini Seija Mäkelä on aloittanut kaupan pidon tuolloin 38 vuotta sitten tuossa Itsenäisyydenkadulla, johon nyt on tullut näyttävä Luminare -rakennus. Itse olen työskennellyt liikkeessä suunnilleen 18 vuotta. Vuonna 2008  meidät valittiin Tammelanpuiston yrittäjien Vuoden yrittäjiksi! Olen siis Tunnelin Kengän Kauppiatar!”, yrittäjä Heini Anttila kertoo. Tuossa onkin paljon syytä olla ylpeä yrityksestä. Ansiokasta toimintaa jo useiden vuosikymmenten ajan.

”Henkilökuntaa meillä on itseni lisäksi viisi. Meillä on Eira, Merja L-R, Hannele ja Merja K. Verkkokauppakuvauksia käy tekemässä Päivi. Parasta tässä työssä on ehdottomasti tyytyväiset ja positiiviset asiakkaat! On ihana saada positiivista palautetta asiakkailta  kun he sanovat että meiltä aina löytyy mieleiset kengät ja palvelu on hyvää. Ja vielä kun sanotaan että te olette Tampereen paras kenkäkauppa, niin silloin kyllä tuntee olevansa oikealla alalla”, Anttila jatkaa.Tunnelin Kengässä kehuutaan olevan hyvä yhteishenki, joka näkyy myös asiakkaille ja näin ollen asiakkaan aina kiva tulla liikkeeseen. Myymälä on palvelumyymälä, jossa saa apua sitä halutessa. Tunnelin kengässä on laaja mallisto, jossa on kenkiä koko perheelle ja liike on erikoistunut myös tilaviin erikoiskenkiin.

”Nyt kesän hittivärinä voisin mainita roosan kaikki sävyt! Kukkakuoseja on kengissä ja niitä on kiva yhdistellä monenlaisiin vaatteisiin. Kivoja laukkuja löytyy  myös hyvin valikoimastamme kenkien kaveriksi. Mukavat Citylenkkarit sopii moneen keliin; niin kylmään, kuin kuumaankin. Aina hyvät on kesällä tietysti balleriinat ja sandaalit, joita meiltä löytyy monessa värissä ja mallissa”, yrittäjä vinkkaa kesän trendeistä. Tunnelin kengällä on myös verkkokauppa, josta on helppoa ja turvallista tehdä kenkäostoksensa. www.kenkacity.fi  palvelee ympäri suomea ja nopeasti. Mikäli et pääse piipahtamaan Tampereella, ei hätää! Upeat kengät ovat vain klikkauksen päässä jaloistasi.

”Tervetuloa mukaville kenkäostoksille meille City Tunnelin Kenkään Tullintorin katutasolle”, toivottaa Heini Anttila loppuun. Tunnelin Kenkä palvelee Ma-Pe 9.30-18.30 ja La 10-16