Tampereen kaupunki ja kauppakeskus Tullintori panostavat pyöräilijöihin

Tampereen kaupunki ja erikoisliikkeiden ja elämysten kauppakeskus Tullintori ovat yhteistyössä hankkineet uudet pyöräparkit kauppakeskuksen pääovien läheisyyteen. Asiakkaat olivat toivoneet pyörätelineitä ja Tullintorille asiakkaiden toiveet ovat tärkeitä. Näiden turvallisten ja tukevien telineiden asennusten jälkeen Tullintorille on entistäkin mukavampi tulla myös pyörällä ostoksille.Lyhyen ajan sisällä kauppakeskus on toteuttanut asiakkaiden toiveita aikaisemmin jo muun muassa uusituilla, maksuttomilla wc-tiloilla ja koirien sallimisella kauppakeskuksen tiloissa. Tullin alue kehittyy lähivuosina paljon ja kauppakeskus haluaa olla tiiviisti mukana kehityksessä kaupungin ja alueen toimijoiden kanssa.Kauppakeskus Tullintori tekee yhteistyötä Valtteri Festivalin kanssa, ja koska valitettavasti juhannukseksi on luvattu sadesäätä, Tullintori tahtoo ilahduttaa festivaaliväkeä. Tullintorin satulasuojia on jaossa festareilla 100:lle ensimmäiselle. Näin ollen festarikokemus ei mene mönkään ainakaan märän pyörän satulan vuoksi!

Lisätietoja Valtteri Festivalista näette TÄÄLTÄ.