Perjantaina 6.7. Kauppakeskukseen piilotetaan lippuja Tammerfesteille!

Tulevana perjantaina 6.7. kannattaa olla kärppänä Tullintorilla klo 12. Kauppakeskus Tullintori tekee yhteistyötä Tammerfestin kanssa ja näin ollen edessä on mahtavaa lippupiilotusta! Kauppakeskus piilottaa Tullintorin kirjekuoria 4kpl klo 12, ja ne voivat sijaita aivan missä tahansa kauppakeskuksen yleisissä tiloissa. ”Kannattaa kiertää jokainen kerros ja kurkkia jokaiseen koloon tarkasti”, info-pisteeltä vinkataan pilke silmäkulmassa.

Tammerfesteillä esiintyy tänä vuonna muun muassa  Kasmir, Lauri Tähkä, Klamydia, Juha Tapio, Pikku G, Apulanta, Sanni, Nylon Beat, TikTak, sekä JVG. Festivaali järjestetään Tampereella 19-21.7.2018. Kaksi piilotettavista lipuista on Tammerfestien torstaille ja kaksi Tammerfestien perjantaille. Mikäli löydät Tullintorin kirjekuoren, ilmoittaudu info-pisteellä ja saat lippusi sieltä. Onnea etsintöihin!

Kurkkaa Tammerfestien koko ohjelmisto TÄÄLTÄ.