Juhlat tiedossa? Pidä juhlasi Tullintorilla!

Tiesitkö, että Tullintorin elämystoimijoilta löytyy upeita juhlahuoneita menoon, kuin menoon. Oli kyseessä sitten synttärit, polttarit, tai vaikkapa työporukan juhlat, kannattaa suunnata kauppakeskukseemme. Irti Maasta, Megazone ja Prison Island omaavat kukin tyylikkäät puitteet karkeloille. Olisiko sinun seuraavat juhlasi Tullintorilla?

Irti Maasta – kiipeilykeskuksen synttäritilan vuokraus on täysin ilmaista arkisin synttäritilausten yhteydessä. Synttäripaketit sisältävät kiipeilyliput, valjaat, valvotun kiipeilysession, valitsemanne juhlatilan ja valitsemanne tarjoilut. Synttärien aikana kiipeilyalueella voi olla muitakin asiakkaita. Mikäli haluatte varata koko keskuksen juhlijoitanne varten, täytyy siitä olla vielä erikseen yhteydessä kiipeilykeskukseen. Huimapäiden unelmapirskeet pidetään ehdottomasti täällä! Katso lisätietoja TÄÄLTÄ.Megazonelta ja Prison Islandilta  löytyvät synttäripaketteja, jotka toimivat ’avaimet käteen -periaatteella’, joten se on myös vanhemmille mukavan vaivatonta. Pelien jälkeen tarjoiluiden lomassa puidaan pelituloksia omassa huoneessa. Megazonen synttäreillä pelataan useimmiten ensin kaikki varaukseen sisältyvät pelit peräkkäin, pelien välissä pidetään lyhyet tauot pisteiden katsomista varten. Pelien jälkeen siirrytään omalle synttäriporukalle varattuun juhlatilaan nauttimaan synttäritarjoiluista. Katso lisätietoja TÄÄLTÄ.Prison Islandin syntymäpäiväjuhlat voit varata vähintään 6 henkilön ryhmälle. Juhlat sisältävät tunnin mittaisen seikkailun vankilasaarella sekä valintanne mukaiset tarjoilut synttärihuoneessa. Katso lisätietoja TÄÄLTÄ.Mikäli etsit yrityksellesi juhlapaikkaa, tai kokoustiloja, muista myös kauppakeskuksemme upeat sauna-ja kokoustilat 5. kerroksessa. Kokous-ja saunatilojemme vuokraus vaatii Y-tunnuksen. Katso lisätietoja TÄÄLTÄ.

Ja sitten vain juhlimaan!