Muotitaitelija juhlii 10-vuotisjuhlaansa monin tavoin- syksyllä myös Tullintorilla!

Kauppakeskus Tullintorilla nähdään lokakuussa muotitaiteilija Anne-Mari Pahkalan upea 10/TEN – juhlanäyttely. Pahkala on kerännyt paljon mainetta kansainvälisestikin. Suomessa hänet muistetaan etenkin upeita linnanjuhlien puvuista ja mm. Saara Aallon upeista vaatteista, jotka taitava muotitaiteilija on loihtinut. Juhlavuoteen mahtuu paljon kuvauksia ja näyttelyitä ympäri Suomea.

”Nyt on juhlavuosi ja päätin, että teen kaikkea, mitä olen oppinut urallani ja mitä kohti haluan mennä. Teen unelmajuttuja ja näytän näyttelyissä minun tähän asti suurimpia töitäni. Halusin myös tehdä kuvauksia minulle tärkeissä ympäristöissä”, Pahkala iloitsee Kauhajoki-lehdelle. Kansainvälinen kuvausryhmä toteutti juhannuksena kauhajokelaissyntyisen taiteilijan unelman ja muotiluomusten kuvaukset tapahtuivatkin näin ollen Lauhavuorella pirunpellolla. Lue koko artikkeli TÄÄLTÄ.

Kuva: Dasha Pears

 Anne-Mari Pahkalan 10/TEN – näyttely kauppakeskus Tullintorilla 14.10.2018 alkaen galleriatilassa 2. kerroksessa.