Tullintorilla riittää harrastusmahdollisuuksia

Oletko miettinyt syksyn tullen uutta harrastusta? Kauppakeskus Tullintorilla tarjontaa ja vaihtoehtoja on mukavasti. Saapuminen Tullintorille sujuu nyt myös entistäkin kätevämmin, sillä pyöräparkkeja on lisätty pääovien läheisyyteen. Keskeinen sijainti Tampereen sydämessä tarjoaa monenlaisia harrastemahdollisuuksia iästä riippumatta.

Oletko huimapää? Ehkäpä kiipeily voisi olla sinun juttusi. Irti Maasta -kiipeilykeskuksessa pääset kapuamaan korkeuksiin kauppakeskusympäristössä. Kiipeily sopii monen ikäiselle, eikä sinulla tarvitse olla kokemusta kiipeilystä ennalta. Tutustu kiipeilykeskukseen lisää: www.irtimaasta.fi 

Kaipaatko harrastukseesi leikkimielistä kisailua? Aloita kavereiden kanssa lasersota! Tullintorin Megazone tarjoaa hyvät puitteet pelaamiseen. Tulisiko lasersodasta teidän kaveriporukan oma, säännöllinen juttunne? Tutustu Megazoneen lisää: www.megazone.fi/Tampere

Onko perinteinen salilla käyminen sinun suosikkisi, mutta aikatauluja on vaikeaa sovittaa yhteen muiden menojesi kanssa? Tullintorin Fitness 24/7 tarjoaa ongelmaan ratkaisun. Vastaanotto kuntosalilla on avoinna klo 12-19.00 maanantaista perjantaihin, muuten treenaamaan pääsee, kun haluaa. Kuukausi kuntosalilla kustantaa vain 19,90€. Tutustu kuntosaliin lisää: https://fi.fitness24seven.com/fi/

Liikettä lantioon? Tanssin ystäville Tullintorilla on tarjota hyvinkin paljon vaihtoehtoja. Kauppakeskuksesta löytyy Danny’s Bollywood Crew, jolta löytyy upeita tanssitunteja, sekä mm. kahvakuulatunti. Tutustu tarjontaan lisää: http://dbdcdance.com/fi/tuntikuvaukset/

Onko esimerkiksi Kuuba lähellä sydäntäsi? Toinen Tullintorin tanssikoulu on Salsakoulu vanha Havanna. Havannan tarjonnassa on muun muassa salsaa ja reggaetonta. Tutustu lisää: https://vanhahavanna.fi/tanssitunnit