Tullintorin K-marketissa ollaan sua varten, jatkossa myös pidempään!

Kauppakeskus Tullintorin K-marketissa ollaan jatkossa asiakkaita varten tunnin pidempään lauantaisin, klo 19 saakka! Tahdomme palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin, K-kaupan henkilökunta hymyilee.

K-kaupassa kerrotaan olevan myös hyvillään kauppakeskuksen uudistuksesta, jonka myötä koirakaveritkin ovat tervetulleita kauppakeskuksen tiloihin. Valitettavasti ihan ruokakauppaan nämä eläinystävämme eivät kuitenkaan voi tulla. Eläinrakas K-market on kuitenkin tukemassa vahvasti Pirkanmaan eläinsuojeluyhdistystä yhdessä Tullintorin kanssa. Lähiaikoina on tulossa muun muassa mukava tempaus, jonka myötä pääsee tekemään hyvää eläinystävien hyväksi helposti ostostensa lomassakin. Kauppakeskus tiedottaa asiasta lisää lähempänä ajankohtaa.K-market Tullintorin löytää kauppakeskuksen 0. kerroksesta, tervetuloa ostoksille!