Triosoft avoinna myös lauantaisin!

Kauppakeskus Tullintori on jatkossa avoinna lauantaisin klo 9-20. Tämän myötä myös moni Tullntorin liikekin on laajentanut aukioloaikojaan. Mukana myös pitkään toiminut Triosoft. Liike on päättänyt olla jatkossa avoinna myös lauantaisin, klo 10 -16. Täten pääsette hoitamaan tietoteknisiä ongelmianne myös viikonloppuna – mahtavaa!

”Meiltä on turvallista ja helppoa ostaa niin verkosta kuin kivijalkamyymälästämmekin” – TriosoftTriosoftissa ollaan erikoistuttu tulostustarvikkeiden, toimistotarvikkeiden, tietokoneiden ja oheislaitteiden myyntiin. He palvelevat pk-yrityksiä, teollisuutta, yhdistyksiä, kuntia ja kotitalouksia Pirkanmaalla ja laajemminkin Suomessa. ”Asiakkaamme arvostavat osaamistamme laadukkaista erikoistuotteista ja luotettavista toimituksista. Ymmärrämme erilaisten asiakkaiden tarpeet erityisen hyvin, koska tapamme toimia on maanläheinen ja joustava” Triosoftista kerrotaan. Liike sijaitsee 1. kerroksessa.

Triosoft avoinna ma-pe klo 9-17 la klo 10-16