Leimuska täyttää jo huikeat 39-vuotta!

Kauppakeskus Tullintorin naistenvaateliike Leimuska täyttää jo kunnioitettavat 39-vuotta. Onneksi olkoon!

Leimuskasta löydät naisille niin arkeen, kuin hieman juhlavampaankin arkeen upeita vaatteita, sekä tarkoin valikoidun tarjonnan tyylikkäitä asusteita. Oli kyseessä sitten teatteri-ilta, tai illallinen työpäivän päätteeksi – löydät oikean asun tästä liikkeestä. Piristystä päivittäiseen pukeutumiseesi!Liike on perustettu -79 ja on vuosien varrella sijainnut useammassakin osoitteessa Tampereen keskustassa. Useiden vuosien ajan Leimuskassa valmistettiin hyvin laajasti omaa vaatetuotantoa. Yritys on uudistunut vuosien varrella useaan otteeseen ja valikoimissa on ollut oman tuotannon ohella myös muun muassa kotimaisia neuleita, sekä juhlapukuja. Tänä päivänä Leimuskassa pääpaino on upeissa arkeen sopivissa naistenvaatteissa ja omasta tuotannosta on luovuttu. Kauppakeskus Tullintorilla liike on sijainnut vuodesta 2016 ja sijaitsee tällä hetkellä kauppakeskuksen 1. kerroksessa.Leimuskan henkilökunta taitaa hyvän asiakaspalvelun erinomaisesti ja myyjillä on runsaasti kokemusta naisten pukeutumisesta. Näin ollen hyviä vinkkejä asunsa kokoamiseen saa halutessaan aivan varmasti. Leimuskassa pidetään hyvin tärkeänä asiakkaan oman tyylin huomioiminen ja toiveet, jotka ovat aina etusijalla palveltaessa. Liikkeessä on aina mukavaa asioida.Lähestyvään pikkujoulukauteen Leimuskasta vinkataan kokeilemaan rohkeasti värikkäitä kuoseja, joita heidänkin valikoimistaankin löytyy. Toki unohtamatta aina niin tyylikästä, klassista pikkumustaa – joka sopii kaikille!                                        Tervetuloa ostoksille!