LILI FASHION from ITALY avasi uuden liikkeen Tullintorille

Suosittu Lili Fashion avasi uuden liikkeen kauppakeskus Tullintorille. Jatkossa Lili toimii Tullintorin myymälässä uudistuneella valikoimalla. Valikoimiin henkilökunta hakee itse usein erilaista muotia Italiasta saakka. ”Tästä myymälämme on saanut uuden nimensä, LILI FASHION from ITALY”, yrityksestä kerrotaan. Uusi liike sijaitsee 1. kerroksessa samalla puolen kauppakeskusta, kuin esimerkiksi Posti ja Branderin kahvilakin. Myös Torni hotellista on helppo piipahtaa ostoksissa Lilissä, sillä Tornin ovelta pääsee 0. kerrokseemme näppärästi sisäkautta. 0. kerroksesta kulkee rappuset Lilin uuden liikkeen viereen. Kun haluat jotain ainutlaatuista, jota ei ole ihan jokaisella vastaan tulevalla, valitse silloin Tullintori ja Lili!

Tervetuloa ostoksille!