Tullintorille saapuminen on helppoa ja vaivatonta

Vain 100 metriä rautatieasemalta ja olet perillä aidossa, tamperelaisessa kauppakeskuksessa. Tullintori on ollut osana Tampereen kaupunkikulttuuria jo vuodesta 1930, joten jo historiallisessakin merkityksessään ehdottomasti tutustumisen arvoinen, kun vierailet Tampereella. Ympäriltä löydät monet upeat keskustan hotellit. Erityisen lähellä ovat Torni Hotelli, sekä Sokos Hotel Villa – pääset kulkemaan niistä suoraan kauppakeskukseen sisäkauttakin. Satoi tai paistoi! On myös helppoa lähteä huvittelemaan hotellista, kun peräti viisi elämysmahdollisuutta löytyy aivan Tampereen ytimestä Tullintorilta; Irti Maasta, Megazone, Prison Island, Tower Tag ja Taikametsä -peliseinä.

Tullintorin kauppakeskukseen on helppoa ja vaivatonta saapua. Tulit sitten pyörällä, kävellen, autolla, bussilla, junalla.. tai kohta myös ratikalla. Pääovilta löydät kätevät pyöräparkit, jotka kauppakeskus hankki asiakkailleen yhdessä Tampereen kaupungin kanssa vuosi sitten. Ajoneuvoille parkkitilaa löytyy Finnparkin hallinnoimasta P-Tullintorista.

Kun odotat rautatieasemalla junaa, muista Tullintori. Kauppakeskuksesta löytyy monipuolinen valikoima erilaisia kahviloita ja ravintoloita, joissa on mukava juoda kupponen kuumaa ennen junan lähtöä. Mikäli odotusaikasi on pidempi, voit shoppailla kätevästi tuliaiset perheelle ja ystäville keskuksen upeista ja uniikeista liikkeistä. Edulliset matkaeväät noudat tietysti K-market Tullintorilta, josta löytyy myös erikoisuutena mm. uusi, iso kylmähylly ainoastaan vegaanisille tuotteille.

Kauppakeskus Tullintorin ovet  avoinna Ma-pe klo 7-21, La klo 9-20, Su klo 12-18