Irti Maasta -keskuksen kesäleireille ilmoittautuminen käynnissä

Ilmoita lapsesi mukaan kesäleirille!

Irti Maasta järjestää kesän huipuimman leirin 7-12-vuotiaille kauppakeskus Tullintorin Irti Maasta -keskuksessa 3.-7.6.  Leiriläiset tutustuvat viikon ajan ohjatusti kiipeilyyn (ml. kiipeilytekniikat, varusteet jne), ja viettävät aikaa leikkien, kisaillen ja pelaillen. Liikunnallinen leiri tarjoaa kiipeilyn lisäksi paljon mukavaa tekemistä ja hauskanpitoa.

Leiri kestää maanantaista perjantaihin ja leiripäivä alkaa klo 9 (lapsen voi tuoda paikalle jo 8:30 alkaen) ja päättyy klo 16:00 (lapset tulee hakea viimeistään 16:30 mennessä). Päivän aikana lapsille tarjotaan välipala ja lämmin lounas. Ruokailut ja leirillä tarvittavat varusteet sisältyvät leirimaksun hintaan. Mukaan tarvitsee ainoastaan liikuntaan sopivat vaatteet ja sisäpelikengät.

Lue lisää kesäleireistä ja ilmoita lapsesi mukaan kesän huipuimmalle leirille osoitteessa: irtimaasta.fi/kesaleirit

Ennakkovaraajan etuna saat 20 € alennusta leirimaksusta, kun varaat leiripaikan huhtikuun aikana, eli kannattaa olla nopea!