Kiipeilykarnevaalit 13.-19.5. Tullintorilla

Kiipeilykokeilu ei ole koskaan ollut tämän helpompaa. Irti Maasta järjestää Tullintorilla koko viikon kestävät kiipeilykarnevaalit 13.-19.5.  jolloin voit kokeilla kiipeilyä valvotusti hauskassa ympäristössä!

Automaattivarmistimet takaavat rauhallisen ja turvatun kiipeilyn jokaisella kiipeilyseinällä ja hintaan sisältyy aina kaikki tarvittava; kiipeilyvaljaat, alkuopastus ja kiipeilyvalvojien ohjaus alueella koko käynnin ajan. Irti Maasta sijaitsee Tullintorin pohjakerroksessa.

Viikon kestävän tapahtuman aikana hinta on 10€, normaalin 16€ sijaan. Kiipeily Irti Maasta keskuksesa sopii kaikille 15-150 kiloisille, nuorimmat kiipeilijät ovat olleet 3-90 vuotiaita. Alkuopastus kestää 15 minuuttia ja itse kiipeily tunnin. Kiipeilijät ovat kiipeilyvalvojien ohjaukessa koko käynnin ajan, jolloin esimerkiksi lasta tuova vanhempi voi halutessaan käydä ostoksilla käynnin ajan.

Nyt on aika kerätä kaverit kokoon ja lähteä porukalla kiipeilyseinille. Varaa liput osoitteesta: https://irtimaasta.fi/osta-lippu/paasyliput-tampere