Lahjaideoita Tullintorilta, lahjakortti on varma valinta

Pian alkavat ansaitut kesälomat ja monet valmistuvat ammatteihin, ylioppilaiksi ja pääsevät ripille. Mitä lahjaksi heille?

Kauppakeskus Tullintorilta löydät runsaasti vaihtoehtoja laidasta laitaan. Monelle nuorelle mieluinen lahja voi olla vaikkapa lahjakortti elämyksiin, joita Tullintorilta löytyykin runsaasti. Megazone, Prison Island, Tower Tag, sekä Irti Maasta ovat varmasti jokaisen seikkailuhaluisen mieleen. Yhä useampi nuori myös harrastaa tosissaan kuntosalilla käymistä, jolloin vuoden jäsenyyskään ei ole yhtään hullumpi lahjaidea. Katso lisää elämyksistämme TÄSTÄ.

Tietotekniikka ja musiikki on nuorilla paremmin kuin hyvin hallussa. Miten olisi lahjapakettiin uudet kuulokkeet? Tullintorilta saa myös laadukkaita laukkuja ja reppuja läppäreille, joille onkin tarvetta monissa tulevissa opiskelupaikoissa ja työpaikoissa. Tällaisia löydät lahjoiksi Triosoftistamme.

Korttipulmiin paras ratkaisu on Alekirjakauppa, joka sijaitsee kauppakeskuksen 2. kerroksessa. Alekirjakaupan valikoimassa on satoja erilaisia kortteja, joten löydät aina varmasti juuri oikeanlaisen tarpeeseen, kuin tarpeeseen.

Opiskelijoilla on budjetit tiukilla, ja tällöin on ihanaa mikäli lahjaksi saa vaikkapa parturi-kampaamoon lahjakortin. Uusi tukka saa hymyn kenen tahansa huulille. Tullintorilta löytyy kaksi erilaista parturi-kampaamoa. Hairlekiini ja Tullintorin Team. Käytännöllisyyttä rakastavalle lahjakortti Tunnelin Kenkään on varma valinta.

Kun kaipaat jotain nättiä ja ihanaa, ota suunnaksi Gide. Gide on erikoistunut lahjatavaroihin ja sisustukseen. Ensimmäiseen omaan kotiin löytyy liikkeestä varmasti yhtä jos toistakin kaunista.

Kaikki erikoisliikkeemme voit katsoa kätevästi TÄSTÄ.

Rakastaako tuntemasi nuori ystävien kanssa kahvittelua? Muista, että Tullintorilta löydät myös hyvän valikoiman ravintoloita ja kahviloita, joiden lahjakortti ilahduttaa takuulla. Katso tarjonnasta lisää TÄSTÄ.

 

Kauppakeskus Tullintori toivottaa onnea kaikille valmistuville ja ihanaa kevään juhlakautta!