Kesätekemistä riittää Tullintorilla ja uniikit tuliaisetkin löytyvät

Satoi tai paistoi, Tullintorilta löydät mukavaa kesätekemistä koko porukalle.

Pohjakerroksessamme sijaitsevat Megazone, Prison Island, Tower Tag sekä Irti Maasta. 1. kerroksesta puolestaan löytyy maksuton Taikametsä -peliseinä, joka sopii aivan perheen pienimmillekin. Kuntoilukärpäsen puraistessa kannattaa suunnata 2. kerroksemme Fitness24Seveniin. Tullintorilla voi pistäytyä samalla myös esimerkiksi parturi-kampaamoissa, joissa ammattilaiset loihtivat kesätukat koko vaikkapa perheelle tai ystäväjoukolle tuossa tuokiossa.

Elämyksiin ja hyvinvointiin voitte tutustua lisää TÄÄLTÄ.

Nälän yllättäessä sopivaa lounaspaikkaa ei tarvitse kauaa etsiä. Tullintorilta löytyy kattava tarjonta ravintoloita ja kahviloista, joista jokainen voi valita mieleistään purtavaa. Pieneen ja isompaankin nälkään. Tutustu ravintoloihin ja kahviloihin lisää TÄSTÄ.

Kun mietit uniikkeja tuliaisia tai esimerkiksi häälahjaa, on kauppakeskus Tullintori tähän tarkoitukseen paras mahdollinen. Tullintorilla sijaitsee erikoisliikkeitä, joiden tarjontaa ei useinkaan muualta löydy. Erikoisliikkeiden tarjontaa voit katsella lisää TÄÄLLÄ.

 

Ihana, ihana kesä. Tervetuloa ostoksille ja viihtymään!