Energiaa ja hyvää oloa Tullintorilta

Vaikka kesä ei olekaan vielä ohitse, on aika alkaa keskittyä jälleen omaan hyvinvointiinsa ja energiseen oloon. Tullintorilta löydätkin paljon hyvinvointiin keskittyviä yrityksiä. Terveystalo, Tullinsuu, Hammashoitola, Fysios, Rela-Hierojat, Apteekki, It’s Pure, Fitness24Seven, Pilates Place.. Kaikki yhden ja saman katon alla – kuinka kätevää!

Kesän lopussa on myös mukava päivittää hiustyyli ja siihenkin Tullintorilta löytyy kaksi parturi-kampaamoa, joissa ammattitaitoinen henkilökunta loihtii tuossa tuokiossa mitä upeammat syyslookit jokaiselle. Hairlekiini Ja Tullintorin Team palvelevat kumpainenkin kauppakeskuksemme 1. kerroksessa.

Myös koti on kiva laittaa uuteen uskoon syksyn lähestyessä ja Tullintorin Gide on silloin mainiopaikka tähän tarkoitukseen. Toinen toistaan upeampia sisustustavaroita valittavana.

Kesäkengät ovat ihania, mutta on hyvä luoda katse myös tulevaan ja alkaa miettiä syysjalkineita hiljalleen. Tunnelin Kengästä saat asiantuntevaa opastusta oikeanlaisten jalkineiden valintaan.

Miten on, löytyykö sinulta ergonominen hiirimatto? Jos ei, hanki tällainen ehdottomasti syksyn työrutistukseen avuksi Triosoftista. Ranteesi kiittävät!

Nautitaan vielä ihanista kesäpäivistä – mutta pidetään jo syksykin mielessä. Ollaan valmiita ja energiaa täynnä.

Tervetuloa Tullintorille ostoksille ja viihtymään!