Solahda arkeen mukavasti ja rentoudu Tullintorilla

Töihin ja kouluun paluu voi ahdistaa, mutta keräsimme muutamia kivoja vinkkejä, joiden avulla arkeen paluu sujuu asteen verran mukavammin.

Välipalat voivat piristää, nappaa K-marketista tai It’s Puresta pientä syötävää laukkuusi ja pidä nälkäkiukku edes hieman loitommalla.

Varaa viikonlopulle rentouttavaa tekemistä odottamaan ensimmäisten työ- tai kouluviikkojen jälkeen. Miltä kuulostaisi kahvittelu ystävän kanssa Tullintorin kahviloissa tai lasersota Megazonessa? Aseta paineet oikeaan mittakaavaan ja kiipeä ihailemaan kauppakeskusta yläilmoista Irti Maasta keskuksessa.

Myös kauniit kengät tuovat ilon jokaiseen päivään arjen keskellä. On myös hyvä huolehtia siitä, että valitsee erityisesti oikeanlaiset kengät omille jaloilleen. Varmasti paljon apua tähän saat Tunnelin Kengästä. Mikäli omaat isomman jalan koon, voit pistäytyä myös Specissämme 2. kerroksessa.

Työskentely on paljon mukavampaa, kun on laadukkaat ja tehokkaat työvälineet. Pistäydy Triosoftissa huoltamassa tekniikkasi, valitse Alekirjakaupasta tai Gidestä kauniit muistiinpanovälineet ja muista myös hankkia lisää mustetta Inkkarista.

Lounaalla on ihana nauttia suussa sulavista makuyhdistelmistä ja viedä mielensä hetkeksi lomalle. Valitse mieluisin ravintoloistamme ja laita aivot narikkaan – edes puoleksi tunniksi. Olet sen ansainnut.

 

Toivotamme jokaiselle tehokasta arkeen paluuta!