Muun muassa näissä liikkeissä voit asioida Tullintorilla koirasi kanssa

Muistathan, että Tampereen Tullintorille ovat lämpimästi tervetulleita myös koirat. Älä jätä ystävääsi ulos palelemaan vaan hoida asiointi mukavan kätevästi yhdessä hymyssä suin. Matot pesulaan, shoppailu, paketin postitus.. kaikki hoituu yhdessä.

Kauppakeskus Tullintori salli koirat kauppakeskuksen tiloissa jo keväällä 24.4.2018. Liikkeet voivat kuitenkin itse määritellä, sallivatko lemmikit omissa tiloissaan. Omistajien täytyy huolehtia, että koira on kytkettynä hihnaan ja hallinnassa.

Helpottaaksemme asiakkaidemme asiointia, listasimme vielä osan liikkeistämme, joissa ainakin voi asioida yhdessä lemmikin kanssa.

 • Triosoft
 • Posti
 • Sukka-Asu
 • Gide
 • It’s Pure
 • Puff
 • Tunnelin Kenkä
 • Baba’s Kitchen
 • Kuvatikkaus
 • Arnolds
 • 24 Pesula