Syyslomalla Tampereen Tullintorille

Oletko huimapää? Kokeile Irti Maasta – keskuksessa kiipeilyä. Kiipeillä voi aina täysin omaan tahtiinsa, eikä aikaisempaa kiipeilykokemusta tarvita. Henkilökunta kyllä opastaa alkuun ja riemu voi alkaa! www.irtimaasta.fi Kaipaatko jännitystä ja kisahenkeä? Siihen apua tarjoaa Megazone & Prison Island! Lasersotaa ja vankilaseikkailua parhaimmillaan. Älä unohta myöskään virtuaaliseikkailua, Tower Tagia. https://megazone.fi/tampere/ https://www.prisonisland.fi/tampere/
Mistä keksisi pelattavaa koko perheelle iästä riippumatta? Taikametsä-peliseinä on aina maksuton ja avoinna kauppakeskuksen aina aukioloaikojen mukaan! Kerää timantteja tai päästä sisäinen taiteilijasi valloilleen virtuaalisella peliseinällä. Päihitä päivän ennätyspistemäärä ja ota siitä kuva someen – kerää kehut ja loista ykkösenä.

Tahdotko päästää luovuutesi valloilleen? Kamera kainaloon ja kohti vuokrastudiotamme, räps räps! Mikäli lähdet reissuun, myös passikuvien uusiminen käy käden käänteessä. www.vuokrastudio.fi

Vihdoin aikaa treenata, huh? Suuntaa kauppakeskuksemme kuntosalille! Pääsy 24/7, tule kun sinulle sopii www.fitness24.fi

Vai väsyttääkö? Kaipaisitko piristystä? Laita lapset elämysten pariin ja suuntaa itse hierontaan, kampaajalle, tai shoppailemaan lukuisiin, ihanan uniikkeihin erikoisliikkeisiimme. Olet sen ansainnut.Ja mikäli nälkä yllättää, tai kahvihammasta kolottaa – löytyy meiltä kattava valikoima aina ajan hermolla olevia ravintoloita ja kahviloita. Kaikki pysyvät hyvillä mielin, kun muistaa tankata hieman energiaa lomapuuhien välissä.

Tullintori toivottaa rentouttavaa syyslomaa jokaiselle, nähdään pian!