”Sukkia suurella sydämellä” hyväntekeväisyystempaus starttaa 30.11. Tullintorilla

Tullintori järjestää yhteistyössä TampereMission kanssa ”Sukkia suurella sydämellä” hyväntekeväisyystempauksen 30.11.-15.12.2019. Tarkoituksena on saada kokoon yli 1000 villasukkaparia, jotka toimitetaan perille Tampereen alueella ikäihmisille TampereMission ja Tampereen Tullintorin toimesta jouluksi. Ikäihmisten yksinäisyys ja heistä huolehtiminen on puhuttanut viime aikoina paljon, ja näin ollen Tullintori on halunnut yhdessä TampereMission kanssa ottaa osaa juuri heidän muistamiseensa joulun alla.

Tullintorilla on keräyksen aikana myös villasukkaneulomo, johon on mahdollista tulla aukioloaikoina neulomaan villasukkia ikäihmisille. Neulomo sijaitsee 1. kerroksessa, Tornin puoleisella sivulla. Neulomaan voit tulla yksin, yhdessä ystävien kanssa tai vaikkapa työporukan kanssa – haastakaa toisenne tekemään hyvää! Mikäli kutominen ei ole ihan hallussa, tai kantapään tekeminen tuntuu vaikealta – ei hätää. Neulomosta löytyy aukioloaikoina myös päivystäviä neulojaoppaita, joilta voit kysyä apua kutomiseen. Omat välineet on kuitenkin hyvä olla mukana. Tarkoituksena on tuoda ihmisiä yhteen joulun aikana ja vähentää yhdessä yksinäisyyttä, yhteisöllisyydessä on voimaa. Voit kuitenkin kutoa sukat valmiiksi myös kotona halutessasi ja tuoda sen jälkeen keräykseen Tullintorille. Lue myös Moron artikkeli neulomosta: https://www.aamulehti.fi/a/7276be12-4af2-4508-be63-ba27e5d7f81f

Neulomon ollessa suljettu, voitte toimittaa sukkia myös Gideen ja Tunnelin Kenkään.

Villasukkaneulomo avoinna arkisin klo 10-18 (poislukien 6.12.), lauantaisin klo 10-16, sunnuntaisin klo 12 alkaen.