Pyymäki avaa kahvilan Tullintorilla tammikuussa

Pyymäki avaa kahvilansa Tullintorilla 7.1., kahvila sijoittuu 1. kerrokseen.

Kyseessä on yli 60 vuotta vanha perheyritys, joka on kotoisin alun perin Sastamalasta. Tullintori on heidän neljäs kahvilansa ja Tullintorin valikoima tulee olemaan melko yhtenäinen Tuomiokirkon kadun kahvilan kanssa. Pyymäki on tunnettu erityisesti laadukkaista konditoria tuotteistaan.

Valikoimista löytyy lounasta, herkkuja, erikoiskahveja ja välipalaa. Lounaalla valittavana on joko keitto, uuniperuna taikka salaatti.

Pyymäki on helppo, nopea ja laadukas. Kaikkea tullaan myymään kahvilassa take awayna, joten nopeasta mukaan tarttuu myös erilaiset toastit, voileivät ja patongit, smoothiet ja chiatuorepuurot. Erikoiskahvit kahvilaan tulevat Mokkamestareilta, joka on Pyymäen pitkäaikainen yhteistyökumppani. ”Itse asiakaspaikkoja kahvilaan tulee noin 20, jotta uuniperuna, keitto tai salaattiannoksen voi nauttia myös paikanpäällä”, Laura Tuomisto kertoo Pyymäeltä.

Pyymäki räätälöi myös kokoustarjottavia asiakkaiden tarpeiden mukaan.