PÄIVITETTY 15.3. Kauppakeskus avoinna normaalisti, Tullintorin ohjelmalliset tapahtumat peruttu toistaiseksi

Rakas asiakkaamme, olet meille tärkeä.

Tullintorin ohjelmalliset tapahtumat on toistaiseksi peruttu koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi Suomen hallituksen suosituksen mukaisesti. Seuraamme hyvin tarkasti tiedotusta ja
Liikkeet ovat tehneet parhaansa hygieniasta huolehtimisen ja virusten leviämisen ehkäisemisen suhteen – kuten mekin kauppakeskuksen yleisissä tiloissa.

Sisäänkäyntiemme lähistölle ja wc-tilaan on tulossa pian käsidesiautomaatit. Olemme myös lisänneet jo wc-tilojen siivousta ja varmistaneet, että käsihygieniatarvikkeita on saatavilla ja niitä on riittävästi myös varastossa. Kauppakeskuksen kosketuspintoihin kiinnitetään siivouksessa erityistä huomiota ja siihen on lisätty resursseja. Haluamme huolehtia tarvittavista varotoimenpiteistä koronaviruksen ja muiden kausivirusten tartunnan estämiseksi. Jokaisen hyvinvoinnin turvaaminen on meidän kaikkien yhteinen asia, joten pestäänhän huolellisesti, yskitään ohjeistuksen mukaan ja huolehditaan riskiryhmiin kuuluvista.

Haluamme kuitenkin muistuttaa, että mikäli tunnet olosi kipeäksi – on parempi pysyä kotona. Monien Tullintorin liikkeiden tuotteita voit tilata myös heidän verkkokaupoistaan ja useat ravintolamme ovat mukana kotiinkuljetuspalveluissa, jotka ovat huomioineet tämän poikkeuksellisen tilanteen ja lähetit tehneet ruuan kuljettamisesta kotiovelle mahdollisimman turvallista.

Ollessasi terve, voit asioida meillä normaalisti ja tukea yrittäjiämme. Olemme avoinna ma-pe klo 7-21, la klo 9-20 ja su klo 12-18. Joillakin liikkeillä saattaa ilmetä poikkeavia aukioloaikoja ja pyrimme ilmoittamaan niistä nettisivuillamme parhaamme mukaan osoitteessa: https://tullintori.fi/liikkeet/

Presidenttimme sanoin;

”Kun meille sanotaan, että ottakaa fyysistä etäisyyttä, niin otetaan myös henkistä läheisyyttä. Nyt tarvitaan sellaista ajattelua, että minä en ole tässä yksin, vaan me olemme joukolla. Toinen toistaan tukemassa.”

Pidetäänhän huolta toisistamme ?

Tiedotamme mahdollisista muutoksista sosiaalisen median kanavissamme ja www-sivuillamme.

Rakkaudella, Tullintori