Toukokuun poikkeavat aukioloajat

Rakas asiakkaamme, toukokuu on juhlan aiheita täynnä myös poikkeuksellisena aikana. Silloin on syytä keskittyä läheisiin ja ilon hetkiin. Tästä syystä myös Tullintori palvelee seuraavin poikkeavin aukioloin.

Vappu

Vapun aattona torstaina palvelemme normaalisti klo 7-21. Huomioithan liikkeiden poikkeavat aukiolot ja tarkistat ne liikekohtaisesti joko Tullintorin nettisivuilta tai somekanavista. Poikkeava tilanne voi vaikuttaa aukioloaikoihin nopeastikin, joten poikkeuksellisesti tarkista vielä lempiliikkeesi omien sivujen kautta aukiolo. Perjantaina 1.5. vappua juhlitaan huolimatta poikkeustilanteesta – virtuaalisesti juhliin mahtuu aina väkeä! Tullintori on siis suljettuna perjantaina 1.5.

Äitienpäivä

Juhlitaan yhdessä äitejä, mummoja ja anoppeja – kauppakeskus on kiinni 10.5.

Helatorstai ja helluntai

Helatorstaina 21.5. kauppakeskus palvelee lauantaiaukiolon mukaan klo 9-20. Huomioithan liikkeiden poikkeavat aukiolot ja tarkistat ne liikekohtaisesti joko Tullintorin nettisivuilta tai somekanavista. Poikkeava tilanne voi vaikuttaa aukioloaikoihin nopeastikin, joten poikkeuksellisesti tarkista vielä lempiliikkeesi omien sivujen kautta aukiolo. Helluntaina, toukokuun viimeisenä sunnuntaina 31.5. kauppakeskus on suljettu.