Kaksi uutta ravintolatoimijaa avasivat ovensa

Mori Sushi & More

Uusi japanilaisen ja korealaisen ruuan ravintola Mori Sushi & More on avautunut Branderin viereen, Torni-hotellin puoleisen sisäänkäynnin lähelle. Ravintolatila on upea puupuitteineen ja tarjoilee mm. herkullisia sushilajitelmia ja nuudeliannoksia sekä kakkuja ja suklaata. Myös vegaaniset ja gluteiinittomat vaihtoehdot on huomioitu. Tule, maista ja ihastu. Ravintola palvelee maanantaista perjantaihin klo 10.30-16.30 ja lauantaina klo 12-17.

Katso menut

 

Pitsa

Maistuvaa artesaanipitsaa raikkailla ja tuoreilla täytteillä – mitä muuta pitsan ystävä voi toivoa? Ei kerrassaan mitään. Nauti paikan päällä lämminhenkisen ja hyvän fiiliksen miljöössä, ota mukaan puistopiknikille, töihin tai kotiin. Herkut paistuvat maanantaista lauantaihin klo 10.45-20. Tulevan lempipizzeriasi löydät Tullintorin Viialan leipomon ja Arnoldsin välistä – poikkea ja vakuutu.

Menun löydät paikan päältä.