Tullintorin kattava ravintola- ja kahvilatarjonta

Tullintorin kattavasta ravintola- ja kahvilatarjonnasta löytyy mieleistä syötävää jokaiselle. Joko olet testannut kaikkia?

 

Arnolds

Arnoldsin valikoimasta löytyy herkkuja jokaiselle! Valitse perinteisiä donitseja sekä muffinseja tai kokeile ruokaisia bageleita. Syötävien herkkujen lisäksi Arnolds tarjoilee täyteläisiä erikoiskahveja sekä raikkaita smoothieita ja fruitieita. Muista, että voit ostaa näitä herkkuja myös kotiin isommallekin joukolle!

Arnolds on avoinna
ma-pe klo 10-18

 

Baba’s Kitchen

Baba’s Kitchenistä löydät maukkaat dönerit, falafel-kasvispyörykät sekä halloum-annokset! Döneriin voit valita joko naudan tai kanan. Nämä vievät kielen mennessään!

Baba’s Kitchen on avoinna
ma-la klo 10.45-18

 

Bengol Curry

Bengol Curry tarjoilee intialais-bangladeshilaista ruokakulttuuria mukavasti suomailaiseen makuun sovellettuna. Annokset valmistetaan aina aidoista mausteista ja tuoreista raaka-aineista, joissa käytetään mahdollisimman paljon kotimaista. Bengol Curryn tandooriuunissa valmistuu myös herkullista Naan-leipää!

Lounasaikaan Bengol Curryssa toimii nopea lounastiski ja iltaisin voit nauttia ala carté -annoksista.

Bengol Curry on avoinna
ma-to klo 10-18
pe-la klo 11-14.30
ala carte klo 17-20

 

Brander

Viihtyisästä Café Branderista löydät herkulliset keitot, runsaat salaatit, suussa sulavat leivokset ja tuoreet pullat! Pullat paistetaan kahvilan omassa uunissa. Branderissa viihdyt niin lounasaikaan kuin vietät kahvihetken yksin tai yhdessä.

Brander on avoinna
ma-pe klo 8-15
la klo 10-15

 

Mori Sushi&More

Mori Sushi&More on sushin taivas! Tuoreiden sushien lisäksi ravintolassa tarjoillaan japanilaista sekä korealaista lämmintä ruokaa. Valikoimasta löytyy myös monia vegaanisia vaihtoehtoja.

Mori Sushi&More on avoinna
ma-pe klo 10.30-16.30
la klo 12-17

 

Pitsa

Pitsalle yksin, yhdessä tai koko perheen voimin? Kyllä kiitos! Ravintola Pitsa tarjoaa maukkaita pitsoja, jotka tehty tuoreista ainesosista. Menusta löytyy monipuolisesti pitsavaihtoehtoja jokaiselle, vegevaihtoehtoja unohtamatta.

Pitsa on avoinna
ma-la klo 10.45-20

 

Pyymäen Tullintori

Varma valinta, kun haluat nautiskella! Pyymäen Tullintorilta löydät vaihtoehtoja aamiaiselle, lounaalle tai iltapäivän herkutteluun valintasi mukaan. Valikoimasta löytyy mm. täytetyt patongit, chiatuorepuurot, konditoriatuotteiden klassikot sekä raikkaita smoothieita. Uudenlainen kahvilakonsepti tarjoaa modernin pysähdyspaikan juuri sinulle!

Pyymäen Tullintori on avoinna
ma-pe klo 9-16

 

Thai ravintola Ming Zhu

Ming Zhu vie sinut makumatkalle Thaimaahan! Nappaa lounas mukaasi tai nauti paikan päällä. Vai miten olisi yhteinen herkutteluhetki töiden jälkeen?

Thai ravintola Ming Zhu on avoinna
ma-pe klo 10.30-18

 

Viialan Kotileipomo

Viialan Kotileipomossa paistetaan joka päivä tuoreet pullat, leivokset, leivät ja suolapalat! Nämä herkut otat helposti mukaasi takeawayna, mutta voit myös istahtaa leipomoon herkuttelemaan kahvin kera. Viialan Kotileipomosta tilaat myös makeat ja suolaiset kakut juhliin!

Viialan Kotileipomo on avoinna
ma-pe klo 7-17
la klo 9-14