Elämyksiä Tullintorilla!

Kaipaatko elämyksiä loppukesään? Tullintorin elämystoimijat vievät sinut haasteiden pyörteisiin ja hauskanpito on taattu. Nämä elämykset sisätiloissa sopivat loistavasti myös sadepäivän tekemiseksi.

 

 

Cube

Kuka on pulmakuutioden ratkaisemisen mestari? Se selviää Cubessa! Cubessa sinua ja ystäviäsi odottaa 12 haastavaa pulmakuutiota. Kasaa siis kaveriporukka yhteen ja tule selvittämään kuutioiden salaisuudet. Cube sijaitsee Tullintorin 0. kerroksessa, Megazonen ja Prison Islandin yhteydessä.

Cube on avoinna
ma-la klo 12-19
su klo 13-18

 

Irti Maasta

Tule pitämään hauskaa yksin tai porukalla kiipeilykeskukseen! Tullintorin Irti Maasta on Pohjoismaiden ensimmäinen täysin uudentyyppinen kiipeilykeskus. Kiipeilyseinät ovat mielenkiintoisia, inspiroivia ja hauskoja! Jokaisen tasolle löytyy sopivia seiniä, olitpa sitten aloittelija tai konkari. Tervetuloa yllättymään!

Irti Maasta on avoinna
ma-la klo 11-20
su klo 12-18

 

Megazone

Megazonessa pääset mukaan vauhdin hurmaan! Varaa mukaan seikkailumieltä ja ennakkoluulottomuutta. Megazone on hauska ja futuristinen lasertaistelupeli, joka sopii kaiken ikäisille kuntoon katsomatta.

Megazone on avoinna
ma-la klo 12-19
su klo 13-18

 

Prison Island

Pääsetkö pakoon saarelta? Prison Island on supersuosittu pakohuonepeli, jossa avaat sellien salat ja koet ainutlaatuisen seikkailun. Pelissä tarvitset nokkeluutta, ketteryyttä sekä ongelmanratkaisukykyä. Prison Island eroaa perinteisistä pakohuonepeleistä siten, että Prison Islandissa pakohuoneita on 23. Jokaisen huoneen ratkaisemiseen on aikaa vain 2-5 minuuttia ja jokaisesta saa pisteitä.

Prison Island on avoinna
ma-la klo 12-19
su klo 13-18