Turvallinen asiointi Tullintorilla

Rakas asiakkaamme, olet meille tärkeä. Pidetään toisistamme huolta yhdessä. Me Tullintorilla haluamme huolehtia turvallisuudestasi ja hyvinvoinnistasi.

Muistathan Tullintorilla asioidessasi Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ohjeistusten mukaiset turvavälit. Keskuksen lattiaan on sijoiteltu turvaväleistä muistuttavia tarroja, joista saa hyvän osviitan pidettävään etäisyyteen. Tilavien käytäviemme ansiosta turvaväliohjeiden noudattaminen ja turvallinen asiointi on mahdollista.

Ovien ja liukuportaiden läheisyyteen on myös lisätty käsien desinfiointipisteitä. Desinfioi kätesi helposti ohi kulkiessasi tehostaaksesi käsihygieniaa. Tullintorin desinfiointipisteet ovat automaattikäyttöisiä, joten voit välttää ylimääräisiä kosketuksia.

Käyttämällä kasvomaskeja voit ehkäistä muiden ihmisten tartuntoja. Kertakäyttöisiä maskeja löydät Tullintorin Apteekista sekä K-Marketista ja kankaisia voit hankkia Sukkamyymälästä. Huolehdithan kasvomaskien oikeaoppisesta käytöstä.