K-Marketin uusittu valikoima

Tullintorin K-Marketin valikoima on laajentunut, kun myymälään on saapunut valtavasti uutuuksia.

Nopean lounaan hankit vikkelästi K-Market Tullintorilta. Lounasvalikoima on laajentunut muun muassa kattavalla salaattibaarilla sekä sushibuffetilla. Sushibuffetin antimet ovat Tullintorin Mori Sushi & Moresta eli buffet on sisäisen yhteistyön tulosta. Lounaaksi valittavana on myös lämmintä pitsaa sekä keittoa päivittäin vaihtuvin vaihtoehdoin.

Näiden lisäksi valikoimaan on lisätty paljon valmisvaihtoehtoja, kuten esimerkiksi Thai-cubet.

Pienten purtavien osalta kannattaa katsastaa uusittu pähkinähylly sekä juomavalikoima. Virvoitusjuomien joukosta löytyy erikoisempiakin tuotteita, muun muassa kombuchaa. Tullintorin K-Marketissa erikoisuutena on myös vegaaniset jäätelöt ja muut erikoisjäätelöt.

Kaiken tarvittavan pidempiin makunautintoihin löydät Tullintorin K-Marketista. Vegehyllyä on laajennettu, valikoimaan on tuotu myös tapakset sekä juustohylly täydennettiin juustojen makuihin sopivilla viineillä. Liha- ja juomahyllyltä näet helposti suositukset yhteensopivista tuotteista. K-Marketissa uusittiin monet asetelmat, ja nyt esimerkiksi tex mex -tuotteet ja tarvikkeet italialaisen pitsan valmistukseen on keskitetty omiin hyllyihinsä.

Tullintorin K-Market haluaa olla aidosti lähikauppa ja suosia lähituotteita. Näistä loistavia esimerkkejä ovat panimotuotteet Nokian ja Pyynikin panimoista. Viime viikolla valikoimaan myös saatiin ensimmäisenä tamperelaisena markettina suosittu #tyttöpaahtaa -kahvi. Kyseinen kahvi valmistetaan alusta loppuun asti yhden naisen voimin Tampereella.

Tervetuloa tutustumaan kaikkiin Tullintorin K-Marketin uutuuksiin. K-Market palvelee Tullintorin 0. kerroksessa.