Hyväntekeväisyystempaus ”Sukkia suurella sydämellä” alkaa taas 30.11.

Vuosi sitten Tullintorilla kehiteltiin hyväntekeväisyystempaus ”Sukkia suurella sydämellä” yhteistyössä TampereMission kanssa. Tempauksen tarkoituksena oli kerätä villasukkia ikäihmisille ja olla mukana kamppailemassa ikäihmisten yksinäisyyttä vastaan. Viime vuonna osana tempausta Tullintorilla toteutettiin villasukkaneulomo, jossa sukkia pääsi neulomaan ihan paikan päällä.

”Sukkia suurella sydämellä” -hyväntekeväisyystempaus alkaa 30.11.

”Sukkia suurella sydämellä” -hyväntekeväisyystempaus tulee taas. Tullintori ja TampereMissio yhdistivät jälleen voimansa ja haluamme rikkoa viime vuoden lahjoitusmäärän. Edellisenä vuonna villasukkia toimitettiin ikäihmisille 700 paria ja tänä vuonna tavoittaana on 1000 villasukkaparia. Tällä kertaa mukaan voi lahjoittaa pieniäkin sukkapareja, sillä tamperelaisten ikäihmisten lisäksi hyväntekeväisyyskohteena on myös pikkulapsiperheet. Keräyksessä otetaan vastaan muitakin neulottuja tuotteita kuten esimerkiksi lapasia.

Vuoden 2020 tempaus alkaa 30.11. ja kestää 15.12. saakka. Vallitsevasta koronatilanteesta johtuen villasukkaneulomoa ei voida järjestää, mutta Tullintorilta löytyy useampi keräyspiste.

Kuinka voit osallistua?

Neulo tai osta lahjoitettavaksi villasukkapari tai esimerkiksi lapaset. Tuo lahjoitettavat neuletuotteet mihin tahansa Tullintorin keräyspisteeseen 30.11.-15.12. välisenä aikana. Tullintorin keräyspisteinä toimivat Tunnelin Kenkä, Sukkamyymälä, Speci ja Tullintorin K-Market.

 

Kiitos kun autat.