Tullintori on avoinna normaalisti ja seuraa tarkasti uusia ohjeistuksia

Rakas asiakkaamme, olet meille tärkeä. Tullintori on edelleen avoinna normaalisti suositusten ja ohjeistusten mukaisesti. Me Tullintorilla seuraamme koronatiedotusta tarkasti ja toimimme paikallisten aluehallintoviranomaisten, Terveyden- ja hyvinvointilaitoksen, Tampereen kaupungin ja sairaanhoitopiirin ohjeiden mukaisesti.

Tullintorilla ei ole yleisiä sosiaalitiloja kuten leikkipaikkoja, jotka tulisi sulkea. WC-tilat pyritään pitämään auki käsienpesumahdollisuuden säilyttämiseksi.

Keskuksessamme on tehostettu hygieniatoimia. Kauppakeskuksessa on automaattisia käsidesipisteitä, ja toivomme asiakkailtamme tehostettua käsihygieniaa. Turvavälit pystytään säilyttämään tilavien käytävien ansiosta. Haluamme turvata asioinnin kaikkiin liikkeisiimme ja palveluihimme, joten asioithan Tullintorilla kasvomaskin kanssa ja säilytät turvavälin muihin asiakkaisiin. Kasvomaskeja voit hankkia Tullintorin Apteekista, K-Marketista ja Alekirjakaupasta.

Tullintori lisää toimia tarvittaessa ja tekee päätöksiä viranomaisohjeistusten tarkentuessa. Voit seurata ajankohtaisia muutoksia nettisivujemme ja sosiaalisen median kautta.

Tehosta turvallista asiointia Tullintorilla:
• Asioi vain terveenä
• Käytä kasvomaskia kaikissa Tullintorin tiloissa
• Pidä turvaväli
• Tehosta käsihygieniaa
• Asioi vaihtoehtoisesti; hyödynnä Tullintorin ravintoloiden noutovaihtoehdot sekä liikkeiden nettikaupat

Kiitos kun välität <3