Tullintorin ja Tapparan rautainen kumppanuus

Tullintorilla toivotetaan jo nyt Tapparan lämpimästi tervetulleeksi naapuriareenallemme sen valmistuessa. Rautainen kumppanuus on solmittu, ja Tullintori toimii Tapparan virallisena kumppanina kauden 2020-2021 ajan. Kaudesta 2020-2021 tulee ennennäkemätön, kun kannustetaan kivesrinnat voittoon ja samalla heilutetaan moukaria Tullintorilla käynnistäen kaikkien aikojen remontti.

Naapuriareenamme Uros Liven valmistuessa ja jääkiekkopelien siirtyessä lähemmäs Tullintoria, voit helposti aloittaa lätkäpäivän uudella Tullintorilla. Tulevaisuudessa käyt syömässä ennen matsia mieluisimmassa ravintolassamme, hankit pelieväät päivittäistavarakaupoistamme ja samalla voit tehdä uniikkeja löytöjä muista liikkeistämme.

Tullintorille paikallisuus ja alueellinen yhteisöllisyys ovat tärkeitä arvoja, samoin kuin Tapparalle. Yhdessä olemme vahvempia, ja Tullintori haluaa olla kehittää kumppanuuksia naapurustossaan Tullin alueella sekä myös muualla Tampereella. Remontin myötä uusi Tullintori on innoissaan vastaanottamassa valmistuvan Uros Live -areenan, joka kehittää aluettamme lisää.

Tappara ja Tullintori jakavat yhteisen ajatuksen siitä, että erilaisuus on rikkaus. Me olemme ylpeästi Se kolmas kauppakeskus, ja kuljemme omaa uniikkia polkuamme rinta rottingilla. Tappara puolestaan haluaa tarjota kaikille mahdollisuuden nauttia jääkiekkoelämyksistä.

Pysy kuulolla, niin saat tietää ensimmäisten joukossa seuraavista yhteistyömme käänteistä.