Tullintorin joulukylä ihastuttaa

Tullintorille on avattu jouluikkunamainen joulukylä. Kylää voi ihastella koska vain, ja kylän hahmojen ympärille mielikuvituksellisimmat keksivät oitis satuja ja tarinoita. Kylässä onkin paljon nähtävää erilaisine hahmoineen, tilanteineen ja paikkoineen.

Joulukylä sijaitsee Tullintorin länsioven luona, Kuvatikkauksen ja Parturi-kampaamo Tullintorin Teamin välissä. Kylää katsellaan lasin takaa, mutta kylä kiertää koko liiketilan mitalta. Osan kylästä voi nähdä keskuksen ulkopuolelta. Kylä on ihasteltavana jouluun saakka.

Joulukylää on turvallista tulla katsomaan moninaisten kulmiensa vuoksi. Katseltavaa on laajalla pinta-alalla, joten turvavälien säilyttäminen on mahdollista. Ikkuna on nähtävänä kaikkina Tullintorin aukioloaikoina, eli arkisin klo 7-21, lauantaisin klo 9-20 ja sunnuntaisin klo 12-18, ja näin vältämme ihmistungokset kun kylää voi tulla katsomaan rauhassa milloin vain.

Tule katsomaan ja ihastumaan. Tullintorin joulukylä on minikokoinen joulun ihmemaa, joka vie mielesi välittömästi joulun tunnelmaan.