Liity sisäpiiriin nyt

29 vuotta sitä mietittiin ja suunniteltiin, kunnes nyt aiotaan laittaa paikat uusiksi vain vuodessa. Edessä on ennennäkemätön remontti, jonka myötä Tullintori hylkää perinteisen kauppakeskuskonseptin. Remontti toteutetaan osin suojeltua rakennusta kunnioittaen, mutta se muuttaa Tullintoria huomattavasti visuaalisesti ja toiminnallisesti. Mittava hanke on jo käynnistynyt, mutta keskus liikkeineen palvelee sekä on avoinna remontin aikana täysin normaalisti. Lue hankkeesta lisää tästä.

Haluatko olla todella VIP, seurata remontin etenemistä etulinjassa ja saada myös erikoiskohtelua? Sitähän mekin – liity siis nyt sisäpiiriin! Sisäpiiriläiset vastaanottavat säännöllisesti sähköiset Sisäpiiri-uutiset ilman jatkuvaa spämmäystä ja luvassa on myös lahjoja, tekemistä sekä yhteistä herkuttelua.

Ole kuitenkin nopea, näitä kaupungin halutuimpia paikkoja on auki vain 250! Jätä hakemuksesi sisäpiiriin viimeistään 31.1. mennessä ja saatamme nähdä VIP-aitiossa. Liittymällä Sisäpiiriin lunastat itsellesi turvakypärästressipallon, sillä remppa ei sisäpiiriläisten päätä kiristä.

Liity sisäpiiriin TÄSTÄ.