Tullintorin tuhkimotarina

Tullintorin kauppakeskus avasi 1991 laman aikaan. Liki kolmeenkymmeneen vuoteen on mahtunut paljon tapahtumia ja toimijoita. Sijainti ei aina ole ollut paras mahdollinen, sillä Tampereen keskusta oli vielä vahvasti Hämeenkadun ja Keskustorin ympäristössä. Tullin alue jäi keskustan laidalle, junaradan toiselle puolelle. Tullintorin tarina tunnettiin kuten Tuhkimo ikään eikä se saanut koskaan mahdollisuutta täyteen kukoistukseen.

Tarinassa on tapahtumassa käänne. Tullintori on entisellä paikallaan mutta sitä ympäröi nyt upeat hotellit, tapahtumapaikat sekä lukuisat työpaikat Yliopistoa unohtamatta. Alue kasvaa ensi kertaa myös asukkaiden ja julkisen liikenteen osalta. Keskusta on siirtynyt koko ajan lähemmäksi. Kaupunki kasvaa meidän suuntaamme ja vauhdilla. Tänä vuonna remontoitava Tullintori saa oman lasikenkänsä, jonka loiste kantaa kauas. Me Tullintorilla yhdessä yrittäjiemme kanssa, toivotamme teidät asiakkaat ja uudet toimijat osaksi meidän tarinaa, uutta Tullintoria vuonna 2021.

 

Rakkaudella Merikukka Salmi, kauppakeskuspäällikkö