Apteekki ja Kaiku saavat uudet tilat remontin myötä

Tullintorin Apteekilla sekä Kuuloalan erikoisliike Kaiku -myymälällä on jo pitkä yhteinen taival takana keskuksemme kanssa, mutta lisää on luvassa. Tampereen 8. apteekki on toiminut Tullintorilla jo vuodesta 2000 lähtien ja Kaiku puolestaan rantautui Tullintorille vappuna 2013. Nyt saamme tarjota näille molemmille toimijoille upouudet tilat remontin myötä.

Apteekki tulee muuttamaan 1. kerrokseen, Hairlekiinin ja Arnoldsin väliin. Uusien tilojen valmistumista odotellessa Apteekki palvelee normaaliin tapaan 2. kerroksessa. Remontin vuoksi kulku Apteekkiin sujuu tällä hetkellä helpoiten keskuksen keskellä sijaisevaa liukukäytävää pitkin.

Kuuloalan erikoisliike Kaikua varten valmistelemme parhaillaan uusia tiloja 2. kerrokseen. Liikkeen toimintoihin on tullut muutoksia vuosien saatossa, joten toimitiloja lähdetään päivittämään yrityksen toiveiden pohjalta. Aikoinaan Kaiku on valinnut juuri Tullintorin liikkeensä kodiksi erityisesti hyvän sijainnin ja saavutettavuuden vuoksi, sillä Kaiku-liikkeellä on asiakaskuntaa ympäri Suomen.

Molemmat liikkeet odottavat innolla uusia liiketilojaan sekä sitä, että pääsevät näkemään uuden Tullintorin valmiina remontin jälkeen. Tullintorilla jatkuvuus ja pitkäaikainen yhteistyö ovat tärkeitä arvoja, ja keskuksen puolesta ollaan hyvin otettuja siitä, että nämä kyseiset liikkeet valitsevat edelleen juuri Tullintorin myymälänsä sijainniksi.